MOMENTALISHT JANË DUKE PUNUAR KOMISIONI STATUR DHE AI PROGRAMOR NË AVANCIMIN E KTYRE DOKUMENTEVE PARTIAKE, DHE PËR ATË ARSYE NUK E KEMI ONLINE KËTË DOKUMENT. JU LUTEMI TË NA VIZITONI SËRISH OSE TË ABONOHENI QË TË JU INFORMOJMË RRETH PUBLIKIMIT TË DY DOKUMENTEVE.

Ju falemnderit për mirëkuptim.

   
 
 

PRANO INFOT E FUNDIT

Abonohuni duke plotësuar fushat e nevojshme më poshtë, për të pranuar
lajmet dhe informacionet e fundit rreth qëndrimeve, ngjarjeve, fushatve dhe aktiviteteve të tjera.


-